Rygge Antenneanlegg

Din lokale kabel-TV leverandør

Nyhetsbrev

Skriv inn epostadressen din for å motta nyhetsbrev fra RAAL
Please wait

Det er for øyeblikket brudd på hovedkabel til enebolig feltet i Øreåsen. Rybeltron jobber med saken og håper å rette feilen svært raskt.

RAAL og Canal Digital / Telenor fortsetter fiberutbygging

Denne gangen er det eneboligfeltene i Øreåsen og Hananområdet som står for tur. Selgere vi i disse dager besøke områdene som er markert grønt.

unnamed

Melding fra Canal Digital/ Telenor:

Telenor har planer for utbygging av fiber i Rygge Kommune, i dag er det kostbart og lite effektivt å bygge på generelle grave grunnlag. Og vi har startet dialog med kommunene for å kunne realisere rimeligere men også flere samt større prosjekter. Fiber Til Folket, er et begrep Telenor i dag jobber etter, og da er vi fullt avhengig av samarbeid med kommunen.

Vi ser at i området ABC feltet, er et godt utgangspunkt å starte ett slik prosjekt, men vi har behov for videre dialog med Rygge kommune på det nye graveregimet for å kunne realisere dette. Vi vet andre aktører er i markedet, så det haster også for oss å få tilbakemeldinger på dette.

Vi holder dialogen med RAAL tett og håper dere er tålmodige med valget av leverandør, og avventer evt. andre aktørers tilbud til vi får endelig grønt lys fra kommunen.

Med vennlig hilsen/Kind regards

Rolf Pedersen

Key Account Manager – SDU

Telenor Norge AS | Fixed and TV